Innovatie Electrotechniek

Innovel Neo is gespecialiseerd in het aanleveren en plaatsen van nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotechniek.
Slimme oplossingen, met gebruikmaking van nieuwe technieken, die veelal voor u als klant resulteren in forse besparingen op uw energiekosten.
Oplossingen die bovendien ook nog eens perfect passen in het streven van deze tijd naar groene energie, waarbij de producten met energiebesparende mogelijkheden en hun lange levensduur een steentje bijdragen in het verminderen van de belasting op ons milieu.
Onderstaande lijst toont u een overzicht van de producten waarin Innovel Neo zich momenteel specialiseert.

Besturingstechniek

Het bekabelen en aansluiten van machines, besturing van installaties volgens de NEN-EN 60204-1 machine richtlijnen van diverse opdrachtgevers.

Panelenbouw

het bouwen en assembleren van diverse besturingskasten ,enkelstuks of seriematig, volgens specificaties van de opdrachtgever.
it kan zowel middels toegeleverde materialen van de opdrachtgever, als door ons zelf te bestellen en aan te leveren materialen.

Utiliteitsbouw

Vanaf het ontwerp tot oplevering van projecten volgens de NEN-EN 1010.
In de laatste jaren heeft Innovel Neo voor diverse opdrachtgevers (in o.a. Aken en Kerkrade) diverse projecten gerealiseerd in de vorm van kantoren complex, callcenter, diverse winkels en hotel.

Particuliere woningbouw

Huis automatisering (domotica): vanuit uw luie stoel bijvoorbeeld alle verlichting en apparatuur bedienen met uw telefoon of I-pad.

Energiebesparing

Verlichting is iets waar we niet zonder kunnen.
Nieuwe verlichting (led of hoogfrequent tl) is energiezuinig en binnen afzienbare tijd terugverdiend.
Innovel Neo is hier voor u de ideale partij in zowel advisering hieromtrent, als de daadwerkelijke realisatie van de gevonden oplossing.