Innovatie Electrotechniek

Innovel NEO is gespecialiseerd in het aanleveren en plaatsen van nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotechniek.
Slimme oplossingen, met gebruikmaking van nieuwe technieken, die veelal voor u als klant resulteren in forse besparingen op uw energiekosten.
Oplossingen die bovendien ook nog eens perfect passen in het streven van deze tijd naar groene energie, waarbij de producten met energiebesparende mogelijkheden en hun lange levensduur een steentje bijdragen in het verminderen van de belasting op ons milieu.
Onderstaande lijst toont een overzicht van de producten waarin Innovel NEO zich momenteel specialiseert.

Besturingstechniek

Het bekabelen en aansluiten van machines, besturing van installaties volgens de NEN-EN 60204-1 machinerichtlijnen van diverse opdrachtgevers.

Panelenbouw

het bouwen en assembleren van diverse besturingskasten, enkel stuks of seriematig, volgens specificaties van de opdrachtgever.
het kan zowel door aangeleverde materialen van de opdrachtgever, als door ons zelf te bestellen en aan te leveren materialen.

Utiliteitsbouw

Vanaf het ontwerp tot oplevering van projecten volgens de NEN-EN 1010.
In de laatste jaren heeft Innovel Neo voor diverse opdrachtgevers (oa Aken en Kerkrade) diverse projecten gerealiseerd in de vorm van kantorencomplex, callcenter, diverse winkels en hotel.

Energiebesparing

Verlichting is iets waar we niet zonder kunnen.
Nieuwe verlichting (LED) is energiezuinig en binnen afzienbare tijd terugverdiend.
Innovel NEO is hier voor u de ideale partij in zowel adviserende hieromtrent, als de daadwerkelijke realisatie van de gevonden oplossing.